Justin Bieber heeft vorige week in het geheim een DNA-test gedaan. Hiermee wil hij bewijzen dat hij absoluut niet de vader is van het kindje van een fan, Mariah Yeater.

Ondanks dat Mariah Yeater de aanklacht tegen Justin Bieber heeft ingetrokken heeft de zanger alsnog een DNA-test gedaan. De advocaten van Justin Bieber eisen ook DNA van het kindje om zo zwart op wit te hebben dat Justin Bieber niet de vader van het jongetje is.

Mariah Yeater beweerde eerder deze maand dat ze seks heeft gehad met Justin Bieber en daardoor zwanger is geworden. Ze heeft een zoontje van een aantal maanden oud en wilde via de rechter Justin Bieber meelaten betalen aan de opvoeding. Justin Bieber ontkende het hele verhaal en niet lang daarna liet Mariah de aanklacht vallen.

DNA

De advocaten van Justin Bieber vonden het niet genoeg dat Mariah de aanklacht liet vallen, ze willen ook bewijs dat het hele verhaal niet klopt. Op dit moment hebben ze Mariah gevraagd DNA in te leveren van haar kind, of ze hieraan mee werkt is nog maar de vraag.