Een 21-jarige man uit Westervoort heeft 9 jaar cel gekregen voor het doodslaan van een bejaarde vrouw in 2009. De vrouw overleed doordat de man haar sloeg tijdens een inbraak.

Toen de man inbrak in de woning van de bejaarde vrouw, werd de vrouw wakker. De man sloeg haar toen met zijn vuisten in haar gezicht. Hij stal haar horloge en haar trouwring en ging er vandoor. De vrouw werd later gevonden met een gebroken oogkas en nog 5 breuken in haar gezicht. Na een coma van een half jaar overleed ze aan de gevolgen van de klappen.

De man zei later niet te weten dat er een bejaarde vrouw in de woning leefde, maar de rechter vond dit onzin. Om bij haar slaapkamer te komen moest de man namelijk langs een rollator en breiwerkjes. Hij kreeg 9 jaar cel opgelegd voor de moord, terwijl 10 jaar was geëist. Hij moet uiteindelijk een jaar minder de cel in, omdat hij volgens de rechter nogal onvolwassen was voor zijn leeftijd.