Het huwelijk van Katy Perry en Russel Brand staat op springen. Volgens een bekende van het stel hebben de 2 serieuze huwelijksproblemen.

Katy Perry heeft er nooit een geheim van gemaakt graag kinderen te willen. Vorige week gaf ze aan een jaar vrij te nemen om een gezin te stichten samen met haar man Russel Brand, toch lijkt de situatie nu anders te liggen. Een bekende van het stel heeft aan de Daily Mail vertelt dat Katy en haar man Russel Brand huwelijksproblemen hebben.

Volgens de verhalen kan Katy het erg goed vinden met muzikant Tore Nissen, met wie ze afgelopen tijd samen op tournee is geweest. Russel heeft het daarnaast erg druk met zijn eigen werk, hij is bezig met een stand up comedy tour langs verschillende Amerikaanse universiteiten. Hij zou zelfs in het kader van een grap zijn trouwring hebben afgedaan.