De meeste celebrities lopen er dankzij hun stylist altijd goed gekleed bij, helaas geldt dit niet voor iedereen en verschijnen er regelmatig minder mooie outfits op de rode loper. Kijk hier mee naar de 5 lelijkste outfits van afgelopen maand.


Katie Price slaat regelmatig de plank mis qua kleding. Vorige maand verscheen ze zonder broek op de presentatie van haar nieuwe tv-show en ook deze maand laat ze haar onderkleding thuis. Tijdens de lancering van Katie’s nieuwe boek Santa Baby verscheen ze wederom in een wel erg opvallend pakje. Ik moet wel toegeven dat ze haar kleding aanpast op het thema van haar boek.

Jersey Shore’s Snooki werd afgelopen maand 24 jaar en daarom was het de tijd voor een feestje. Snooki vierde haar verjaardag in Las Vegas en koos voor een zwarte outfit met veel gouden details. Ze is de laatste tijd 9 kilo afgevallen en ziet er inderdaad goed uit alleen erg jammer dat ze voor zo’n ordinaire outfit heeft gekozen.


Over de outfit van Jessica Alba schreef ik eerder al dat ik deze niet mooi vond. De glitters zijn too much, het kraagje is tuttig en het zwarte geheel met de witte details komt nogal streng en somber over. Ook Kirsten Dunst verscheen deze maand niet in haar beste outfit. De lengte van haar jurk is het net niet, de print is te zomers en waar zijn haar accessoires gebleven?


Van Lady Gaga zijn we heel wat rare dingen gewend, toch vind ik haar kleding meestal niet zo mooi, het is net iets teveel van het goede. Dat geldt ook voor de jurk waarin Lady Gaga haar Bambi Awards voor ”Best International Pop” in ontvangst neemt. De jurk zelf is niet eens zo heel fout alleen waarom toch die rare kap op haar hoofd? Het lijkt me zo leuk om Lady Gaga eens in een wat normalere outfit te zien waarin ze gewoon herkenbaar is.

Foto’s via PRPhoto’s