Al eerder gingen er geruchten rond dat de twee niet langer bij elkaar zouden zijn, maar nu is het definitief. Ashton Kutcher en Demi Moore liggen op dit moment scheiding.

Demi Moore vertelt dat zij en Ashton Kutcher in scheiding liggen, omdat haar normen en waarden te veel verschillen met die van hem. Ze legt niet precies uit wat ze hiermee bedoelt, maar waarschijnlijk gaat het toch om een paar slippertjes van Ashton. Ze laat weten dat ze de beslissing met veel pijn in haar hart heeft genomen.

Ook voor Ashton Kutcher is de scheiding niet makkelijk. Op Twitter laat de Two and a Half man acteur weten dat hij zijn tijd samen met Demi voor altijd zal koesteren. Hij noemt het huwelijk 1 van de moeilijkste dingen in leven, waar helaas een einde aan kan komen. Demi Moore en Ashton Kutcher waren sinds 2005 getrouwd.