In Hollywood vond afgelopen zaterdagavond de wereldpremière van The Muppets film plaats. Kijk hier mee naar de foto’s.

In Hollywood werd afgelopen zaterdag The Muppets film voor het eerst vertoond. Zowel de hoofdrolspelers uit de film, Amy Adams, Jason Segel en Chris Cooper, als de Muppets zelf waren aanwezig op de première. Ik vond dat er naast de cast helaas weinig bekende sterren naar de première zijn gekomen.

The Muppets is vanaf 8 februari te zien in Nederland en gaat over 2 vrienden die allebei grote fans van The Muppets zijn. De vrienden moeten proberen hun studio in Hollywood van de ondergang te redden en zorgen dat deze niet in handen komt van een valse oliemagnaat.

Ik vind de kleding van de hoofdrolspelers niet erg speciaal. Chris Cooper ziet er wel heel simpel uit in z’n spijkerblouse en waarom Jason Segal voor dat bruine pak kiest is mij ook een raadsel. Amy Adams ziet er niet verkeerd uit maar voor een première had ze wel wat meer mogen uitpakken qua kleding en make-up. De enige die echt glamorous op de rode loper verschijnt, is als je het mij vraagt Miss Piggy.

Foto’s via PRPhoto’s