Lady  Gaga haalt regelmatig het nieuws met haar excentrieke gedrag en aparte kleding, ook deze keer is het weer raak. De zangeres heeft namelijk bekend gemaakt dat ze een prullenbak regelmatig als wc gebruikt.

Tegenover de Britste krant The Sun verklaarde Lady Gaga dat ze afgelopen weekend voor een optreden erg nodig moest plassen en dat daarom maar in een prullenbak deed. Het was niet de eerste keer dat ze haar behoefte op deze manier deed, voor een optreden moet ze vaak plassen en gebruikt daar dan meestal de prullenbak in haar kleedkamer voor.

Ik vind het nogal smerig, er zal toch ook wel een wc aanwezig zijn als je het mij vraagt. Laat dit in ieder geval een waarschuwing zijn voor alle artiesten die de kleedkamer na Lady Gaga toegewezen krijgen, blijf ver uit de buurt van de prullenbak!

Foto’s via PRPhotos