The One That Got Away is de 6e videoclip van Katy Perry’s album Teenage Dream. In de clip gaat Katy Perry terug naar haar jonge jaren.

Het deuntje van The One That Got Away van Katy Perry is misschien wel vrolijk, maar de videoclip heeft een zielig scenario. De beschrijving van de clip is dan ook: Soms beloof je iemand voor altijd bij elkaar te blijven, maar dat gaat niet zoals gepland. Je ziet Katy Perry als een oude vrouw in een mooi huis en ze blikt terug op haar jonge jaren met haar toenmalige vriend. Het stel is verliefd en aan het einde krijgen ze ruzie. Hoe het afloopt? Dat moet je toch echt zelf zien.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=Ahha3Cqe_fk&[/pro-player]
Ik zag het einde wel aankomen, maar toch vond ik het super zielig. Wat vind jij ervan? Ik ben benieuwd naar jouw mening over de videoclip van Katy Perry met The One That Got Away!

[bawlu_buttons]