Gister vond de première van Twilight Breaking Dawn plaats in Los Angeles. Niet alleen waren de hoofdrolspelers aanwezig, maar ook een aantal andere celebrities zoals Ashley Tishdale en Bruno Mars waren erbij.

Het was een drukte bij het Nokia Theatre in Los Angeles bij de première van de nieuwe Twilight film Breaking Dawn deel 1. Begrijpelijk, want onder andere de favoriete Twilight sterren Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Ashley Greene en Jackson Rathbone waren er aanwezig. De pers en fans konden hen en andere celebrities fotograferen. Als de fans geluk hadden gingen de spelers ook nog met ze op de foto of kregen ze een handtekening.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=OijgoA2MXVc[/pro-player]
Naast Ashley Tishdale en Bruno Mars waren ook Jennifer Love Hewitt, Willow Smith, 90210 hunks Matt Lanter en Trevor Donavon aanwezig op de première van Twilight Breaking Dawn.

Foto’s via PRphotos