Barbie, die we natuurlijk allemaal kennen uit Oh Oh Cherso, is zaterdagnacht betrokken geraakt bij een vechtpartij. Niet alleen Barbie, maar ook haar verloofde Michael was aanwezig bij de vechtpartij.

Gisteren werd bekend dat de blonde Barbie uit Oh Oh Cherso samen met haar verloofde Michael betrokken is geraakt bij een vechtpartij op de boulevard in Scheveningen. Volgens getuigen sloegen Barbie en Michael er flink op los en heeft 1 van de slachtoffers aangifte gedaan tegen Barbie en haar vriend.

Vechtpartij

Vandaag komt er echter een heel ander verhaal naar buiten, naar eigen zeggen is Barbie het slachtoffer en dus niet de dader. Volgens de advocaat van Barbie werd ze zaterdagavond beledigd door verschillende personen, haar vriend Michael werd hierom boos en er ontstond ruzie. Barbie werd, als we de advocaat moeten geloven, aangevlogen door 2 meisjes en 1 jongen die Barbie over straat sleurden en haar keel dicht probeerden te knijpen.

Omdat Barbie het hier niet bij laat zitten heeft ze besloten aangifte te doen vanwege mishandeling en belediging. Barbie heeft aan de vechtpartij diverse verwondingen aan haar handen en benen overgehouden, daarnaast is haar keel opgezwollen, haar ketting kapot en hebben de meisjes in haar vingers gebeten.

Slachtoffer?

Ik vraag me af of Barbie werkelijk het slachtoffer is in dit verhaal. In de eerste instantie ontkende ze namelijk bij een vechtpartij betrokken te zijn geweest. Ook doet ze pas aangifte nadat er eerst aangifte tegen haar is gedaan, als ze werkelijk was aangevallen was ze toch meteen naar de politie gegaan?