Dat Lady Gaga gek is op vreemde outfits is niets nieuws. Ook dit weekend trok ze voor haar optreden bij X-Factor een raar pakje uit de kast, Lady Gaga trad namelijk op zonder hoofd.

Lady Gaga was afgelopen week te gast bij de Britse X-factor om haar nieuwe single Marry The Night te zingen. Zoals we van haar gewend zijn verscheen ze wederom in een opmerkelijke outfit op het podium. De zangeres trad op in een opvallende outfit zonder hoofd, bekijk hieronder het filmpje.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=DUwDLI9SBQs[/pro-player]
Zoals altijd zien de danspasjes van Lady Gaga en haar dansers er weer strak uit, toch heeft ze voor dit optreden met een andere choreograaf gewerkt. Lady Gaga  heeft haar choreograaf Laurieann Gibson, met wie ze al sinds 2007 samen werkt, ontslagen. Volgens de geruchten is Laurieann erg gelovig en was ze het niet eens met de religieuze verwijzingen in onder andere de clip Judas. Lady Gaga en Laurieann kwamen niet uit hun problemen waarop de zangeres er voor heeft gekozen om vanaf nu te werken met een van Laurieann’s assistenten, Richard Jackson.