Onder de 500 volgers van Ashley Billasano was niemand die ingreep. Het 18-jarige meisje twitterde vorige week 144 keer in 6 uur, voordat ze zelfmoord pleegde.

Ashley Billasano uit Texas twitterde 144 keer vlak voor haar zelfmoord. Ze twitterde onder andere dat ze zich in de badkamer had opgesloten en een scheermesje gebruikte om zich te snijden. In de tweets daarvoor vertelde ze de reden voor haar zelfmoordpoging. Ashley werd seksueel misbruikt door een familielid en werkte gedwongen in de prostitutie. Niemand reageerde op haar tweets om hulp.

Het meisje had in de maanden voor haar zelfmoord om hulp gevraagd bij haar vriendje, op school en bij de politie. De politie vertelde haar in de week voor haar dood dat er niet genoeg bewijslast was voor het seksuele misbruik. Als laatste schreeuw om aandacht twitterde Ashley haar hele verhaal in 6 uur, met aan het einde haar zelfmoordpoging. Niemand greep in om haar te helpen. Haar laatste tweet was dan ook “Tweede poging. Ik hoop dat het nu goed gaat.”