De 13-jarige Charlotte Moss gaat haar grote zus Kate achterna! Het halfzusje van Kate Moss heeft ook de ambitie om model te worden en haar eerste fotoshoot is een feit.

Op de bruiloft van Kate Moss viel haar zusje Charlotte, ook wel Lottie genoemd, erg op tussen alle gasten. Volgens verschillende mensen zou ze het goed doen als model door haar mooie en frisse uiterlijk. In de eerste instantie vond Lottie’s moeder haar 13-jarige dochter te jong voor een modellencarrière, maar blijkbaar is ze van gedachte veranderd. Op de onderstaande foto’s is de 13-jarige Lottie door Andrea Carter Bowman vastgelegd op de foto.

Ik vind de foto’s erg mooi en om eerlijk te zijn lijkt Lottie een stuk ouder dan 13 jaar. Kate en Lottie hebben dezelfde vader maar ik vind de 2 niet erg op elkaar lijken. Wat denk jij, zal Lottie net als haar zus Kate een topmodel kunnen worden?

[bawlu_buttons]