Gisteren was het voor de Rihanna fans eindelijk zo ver, de zangers trad op in Nederland. Helaas liet Rihanna haar fans ruim een uur wachten.

Ruim een uur laten dan gepland paradeerde Rihanna het podium op en begon onmiddellijk aan haar eerste nummer, tijd voor een excuus had de zangers blijkbaar niet. Nadat het publiek haar uitfloot vanwege haar late verschijning werd de sfeer beter en kon het concert echt beginnen.

Het concert van Rihanna was volgens fans vooral leuk om te zien, de zangeres verscheen in verschillende opmerkelijke outfits. Tijdens Disturbia droeg ze een bikini gemaakt van felle kleurtjes die op snoepjes lijken, daarnaast waren latexpakjes ook goed vertegenwoordigd. Rihanna is niet bang om haar fans te shockeren, zo trakteerde ze het publiek op een sexy bondageshow en een aantal paaldanseressen.