Ken je Jojo nog? Ze had een paar jaren terug een hit met het nummer Leave. Nu is de zangeres is weer terug met een popnummer en videoclip genaamd Disaster.

Jojo vertelt in een interview dat het nummer Disaster en de videoclip over een relatie gaat die in het begin goed verloopt en eindigt in een ramp. Kortom, dat je in een verschrikkelijke tijd zit in een relatie en als het eenmaal over is dat je er sterker uit komt. Dit zie je ook in de clip terugkomen. Jojo is samen met haar vriend en ze maken telkens ruzie. Uiteindelijk loopt ze weg van hem en komen alle voorafgaande ruzies nog een keer voorbij.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=B9rGNfJmXRc&ob=av2e[/pro-player]
Ik vind het een heel goed nummer en de clip past er ook bij. Het is wel een standaard verhaal, maar zo gaat dat tegenwoordig met bijna alle liefdesliedjes. Wat vind jij van de videoclip Disaster van Jojo?

[bawlu_buttons]