Na de MTV Europe Music Awards in Belfast werd Justin Bieber belaagd door fans. Om aan zijn aanbidders te ontspannen heeft hij zich enkele uren verstopt in een homobar.

Justin Bieber was afgelopen zondag in Belfast om maar liefst 2 MTV Europe Music Awards in ontvangst te nemen. Na de uitreikingen stonden er honderden beliebers op hem te wachten. Om aan hen te ontsnappen verstopte Justin zich in de homobar Kremlin in Belfast.

Justin Bieber kwam afgelopen week veel in het nieuws, zo zou hij een fan zwanger hebben gemaakt en nu inmiddels vader zijn. Justin ontkent nog steeds de vader van het kindje te zijn en zal binnenkort een vaderschapstest doen. De beliebers geloven allemaal in de onschuld van Justin en de fan die beweert de moeder van Justins kindje te zijn heeft al honderden doodsbedreigingen ontvangen.

Foto’s via MTV