De 3 jongens die eerder dit jaar een invalide zwerver hebben mishandeld zijn gevonden. De politie heeft het drietal vandaag opgepakt.

In juni dit jaar werd een 53-jarige invalide zwerver mishandeld terwijl hij in zijn rolstoel lag te slapen in de buurt van het centraal station in Den Haag. Zonder reden werd de zwerver aangevallen door 3 jongens. Hij werd geslagen, bekogeld met stenen en kreeg zelfs een fiets naar zijn hoofd gegooid. De man heeft er gelukkig geen ernstige verwondingen aan overgehouden.

De mishandeling van de invalide zwerver is door een bewakingscamera vastgelegd. De politie heeft de beelden via tv en internet verspreid in de hoop de verdachten te vinden. 1 van de verdachten, een jongen van 18, heeft zichzelf gemeld bij de politie nadat de beelden op tv waren verschenen. De 2 andere jongens van 17 jaar zijn inmiddels ook opgepakt.