Avril Lavigne is afgelopen weekend door 5 mensen aangevallen. De zangeres liep verschillende verwondingen aan haar gezicht op.

Avril Lavigne ging samen met haar vriend Brody Jenner een avondje uit in het Hollywood Roosevelt Hotel. Helaas liep deze avond voor de zangeres niet zoals gepland, ze werd door 5 mensen aangevallen. Zelf zegt ze dat ze uit het niets werd aangevallen en het gevecht zeker niet zelf is begonnen.

Op Twitter vertelt Avril dat ze een blauw oog en bloedneus heeft. Daarnaast zijn haar haren uit haar hoofd getrokken en heeft ze blauwe plekken, schrammen en sneeën. Ook vriendlief Brody, die we natuurlijk kennen van The Hills, kwam er niet zonder kleerscheuren vanaf, hij werd op zijn hoofd geslagen met een fles.

Avril staat bekend om haar opvliegende karakter en was eerder dit jaar nog verwikkeld in een catfight met Lindsay Lohan. Of Avril nou wel of niet zelf heeft gevochten haar verwondingen liegen er niet om.