Bij de uitreiking van de MTV Europe Music Awards zondagavond rende er opeens een naakte man het podium op. Gelukkig bleef presentatrice Hayden Panettiere gewoon rustig en praatte ze wat met hem.

De blote man rende springend het podium op toen Hayden de genomineerden voor de MTV Award Best Song wilde aankondigen. Het publiek begon al te juichen voordat ze klaar was met praten, omdat de naakte man om haar heen rende.

Er was geen beveiliging te bekennen, dus begon Hayden maar een praatje met de man. Met een Iers accent bekende die toen een groot fan van de actrice te zijn. Na een kort gesprekje sprong de man nog een paar keer heen en weer, om vervolgens het podium weer af te rennen. Het filmpje is inmiddels verwijderd van Youtube.

Omdat er totaal geen beveiliging was, denk ik dat dit een vooropgezet toneelstukje was. Wat vinden jullie van de naakte man bij de MTV Europe Music Awards?