Eerder schreef ik al dat Lady Gaga te zien was in een mode video, die geschoten was door de Nederlandse fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin. Dit keer is ze weer door hen gekiekt, maar nu als een zeemeermin voor het tijdschrift Visionaire 61.

Lady Gaga is bedekt met zwarte olie, wat zorgt voor een zeemeermineffect. Op de foto’s in Visionaire 61 heeft de zangeres lange blonde haren met felle blauwe en rode highlights. Haar make-up is heel erg geaccentueerd bij haar wangen, zodat het lijkt alsof ze een heel dun hoofd heeft.

Wat deze fotoshoot speciaal maakt, is dat het thema Larger Than Life is. Het tijdschrift is namelijk verkrijgbaar in 201 bij 146 cm. Mocht je het levensgrote tijdschrift van Visionaire 61 met Lady Gaga op de voorpagina willen hebben, dan moet je wel even sparen. Het tijdschrift kost maar liefst 1.500 dollar!

Wat vind jij van Lady Gaga als zeemeermin in Visionaire 61?