Vorig jaar droeg Lady Gaga tijdens de MTV Europe Music Awards de welbekende vleesjurk. Tijdens de MTV Europe Music Awards 2011 van dit jaar kwam Gaga met outfits die geïnspireerd waren op de ruimte.

Wat opviel aan de outfits van Lady Gaga tijdens de MTV Europe Music Awards, was dat ze gigantische hoeden op had, die over haar gezicht kwamen. Toen ze een award kwam ophalen, was het gewoon vaag om te zien hoe ze in haar outfit stond. Verder had ze pakjes aan van zilveren en glimmende stoffen. Het was duidelijk te zien dat Lady Gaga in een thema gekleed was voor deze show.

Bekijk hieronder de video van Lady Gaga’s optreden met Marry The Night.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=D4DoJj8PblU&feature=player_embedded[/pro-player]

De vleesjurk van vorig jaar zorgde nog voor veel commotie, maar tijdens deze MTV Europe Music Awards zal de ophef denk ik wat minder zijn. Wat vind jij van Lady Gaga tijdens de MTV Europe Music Awards 2011?

Foto’s via MTV