Sterren konden gisteravond niet alleen de show stelen met awards, ook hun outfits werden natuurlijk uitgebreid bewonderd. Hier zie je nog een keer alle jurken van de MTV Europe Music Awards 2011.

De jurken van de MTV Europe Music Awards 2011 werden geshowd op een roze loper. Katy Perry ging mee met de kleur roze, zowel haar kapsel, haar schoenen en haar kleding waren in die stijl. Ook de mannen van Bruno Mars lieten de roze loper verbleken met hun felgekleurde pakken. Lady Gaga viel tijdens de show pas op, met vreemde jurken die haar hoofd verborgen.

De outfits van de andere celebrities vielen eigenlijk een beetje tegen, vaak waren ze donker en niet al te opvallend. Snooki zag er voor de verandering wel best stylish uit, ze combineerde haar korte zwarte jurkje met een paar hele stoere hakken. Jersey Shore collega JWoww kan nog wat van haar leren, haar jurkje met open zijkant vond ik helemaal niets.

Jason DeRulo en Justin Bieber kwamen allebei nogal casual naar de uitreiking van de MTV Europe Music Awards. Ze droegen een simpele broek met een trui of een jas. Ook DJ David Guetta kwam niet in een pak, hij koos voor zijn leren broek en een panterprint jasje.

Ik vind de outfits van Snooki en Jade Thompson denk ik het leukst. Welke celebritie outfit van de MTV Europe Music Awards 2011 vind jij het beste?

Foto’s via MTV