Beyoncé krijgt een meisje! De zangeres en haar man Jay-Z verwachten hun dochter aankomende februari.

Kelly Rowland heeft per ongeluk verklapt dat Beyoncé in verwachting is van een meisje. Op de vraag wat ze voor de babyshower van Beyoncé ging kopen antwoordde ze: “Ik heb geen idee wat ik als cadeau ga geven. Want Jay koopt echt alles wat je maar kunt bedenken voor dat kleine meisje.”

Niet verwend maar goed verzorgd

Alsof dat nog niet genoeg was, gaat Rowland nog even verder over de dochter van Beyoncé en Jay-Z. “Ze zal heus niet verwend worden, maar gewoon goed verzorgd worden,” laat de zangeres en nichtje van Beyoncé weten.

Jay-Z en Beyoncé hebben aan familie en vrienden bekend gemaakt of ze een jongen of een meisje verwachten. Maar tegenover de buitenwereld hield het stel de lippen stijf op elkaar. Toch ging het gerucht al eerder dat Beyoncé een meisje krijgt, omdat diverse bronnen in de buurt van de toekomstige ouders het over ‘ze’ hebben als er over de baby van Beyoncé gepraat wordt.

Foto via PRPhotos