De moeder van Leighton Meester doet een boekje over haar dochter open tijdens een interview met In Touch. Ze vindt dat Leighton haar familie in de steek laat.

Constance Meester vindt dat Leighton haar familie in de steek laat. In een interview met In Touch vertelt Constance dat sinds ze geen geld meer krijgt van Leighton grote problemen heeft. Haar auto is weggesleept, ze heeft geen geld voor eten en nog maar 26 dollar op haar bankrekening staan. Als niemand haar helpt is Constance naar eigen zeggen rond kerst dakloos.

Alsof dat nog niet erg genoeg is claimt Constance hoogstwaarschijnlijk een vorm van kanker te hebben en moet ze zorgen voor Leighton’s broertje Lex. Daarnaast vertelt ze dat ze heel haar leven er alles aan heeft gedaan om er voor te zorgen Leighton beroemd kon worden.

Plastisch chirurgie

Eerder kwam al in het nieuws dat Leighton inderdaad geen geld meer geeft aan haar moeder omdat zij dit geld zou gebruiken voor plastisch chirurgie. Daarnaast heeft Constance de Gossip Girl actrice aangeklaagd omdat ze mishandeld zou zijn door haar.

Kortom, moeder en dochter liggen flink met elkaar overhoop en vechten hun ruzies via de media uit. De enige die ik in dit verhaal echt zielig vind is Leighton jongere broertje omdat hij van deze situatie de dupe wordt.