Niet alleen de kleding uit Gossip Girl is erg gaaf, de huizen van Blair, Serena en de rest mogen ook zeker gezien worden. Kijk hier mee naar het mooiste Gossip Girl interieur.

Ik vind de kleding uit Gossip Girl altijd heel gaaf en tot in de detail uitgewerkt, dit geldt voor het interieur van Gossip Girl ook. Net als bij de kleding is het interieur erg mooi en past het ook goed bij de persoonlijkheid van degene die er woont. Zo zien we bij Blair veel romantische en klassieke invloeden, is Chuck vrij minimalistisch en staat er in de loft van de Humphrey’s veel vintage.

De naam Christina Tonkin zal niet meteen een belletje bij je doen rinkelen, maar zij is de persoon achter de mooie van de Gossip Girl huizen. Naast Gossip Girl is Christina Tonkin ook verantwoordelijk voor de appartementen van de 4 Sex and the City vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda.

Ben je fan van het huis van Rufus en Lily? Je kunt hier een virtuele tour volgen. Naast de woonkamer van Rufus en Lily kun je er ook de oude kamer van Serena bekijken. Ik zelf vind het huis van Blair het leukst, haar kledingkast is geweldig en ook de rest is heel mooi. Welke kamer zou jij graag willen hebben?

Foto’s via Christina Tonkin Interiors