Wij kennen de acteurs van Gossip Girl voornamelijk uit hun rol in de serie. Toch waren sommige van hen al eerder op tv verschenen, kijk hier mee naar Gossip Girl acteurs op jonge leeftijd.

Ik ken de meeste van de acteurs voornamelijk van Gossip Girl. De enige die ik al eerder had gezien was Blake Lively in The Sisterhood of the Traveling Pants. Voor Blake was dit haar 2e rol. Op 11-jarige leeftijd kreeg ze haar eerste rolletje in de film Sandman. Deze film werd geregisseerd door Blake’s vader, ze hoefde hier ook geen auditie voor te doen. Toen Blake voor het eerst auditie mocht doen was dit voor de film The Sisterhood of the Traveling Pants in 2005.

Blake liep de auditieruimte binnen zei dat ze nog nooit een auditie had gedaan en gaf de castingdirectors een foto van zichzelf. Iedereen dacht dat ze een grapje maakte totdat ze de ruimte weer verliet. Ondanks deze rare actie heeft ze wel de rol van Bridget gehad en werd hiermee bekend bij het grote publiek. Naast Blake waren voornamelijk Leighton Meester, Penn Badgley en Taylor Momsen al op jonge leeftijd bezig met acteren. Kijk hier mee naar een aantal filmpjes.

Leighton Meester

In 1999 had Leighton haar eerste rolletje. In de misdaadserie Law & Order kwam ze kort voorbij. Ondanks dat ze heel wat jaartjes jonger is dan nu herkende ik haar wel.[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=hwLHSEI1ONA[/pro-player]

Penn Badgley

In 1999 had Penn een klein rolletje in Will and Grace. De 12-jarige Penn speelt hier, ondanks zijn schattige uiterlijk, een pestkop.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=8DRBV8Amg8I&feature=related[/pro-player]

Taylor Momsen

De Gossip Girl actrice die er het vroegst bij was, is Taylor Momsen. Op 3-jarige leeftijd had Taylor een rolletje in een reclamespotje. Kijk hier mee naar hoe lief ze toen was.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=EM46AKFIbuk[/pro-player]

Chase Crawford en Ed Westwick waren er allebei wat later bij. Beide hadden ze hun eerste rolletje in 2006. De opnames van Gossip Girl zijn in 2007 begonnen dus deze 2 hadden in vergelijking met de rest een stuk minder ervaring.