Lindsay Lohan de gevangenis in, zal het er dan toch nog van komen? De actrice werd dinsdag veroordeeld tot 30 dagen gevangenisstraf.

Lindsay Lohan heeft tot 9 november de tijd om zich bij de gevangenis. Na haar tijd in de cel moet ze van de rechter in Los Angeles ook nog 433 uur extra vrijwilligerswerk doen. Als Lindsay zich niet voor 9 november bij de gevangenis meldt of haar vrijwilligerswerk niet doet, krijgt ze nog eens 270 dagen gevangenisstraf opgelegd.

Lang zal Lindsay waarschijnlijk niet achter de tralies doorbrengen. Vanwege overvolle gevangenissen worden mensen met minder dan 90 dagen celstraf meestal meteen weer vrijgelaten.

Als ze de straf van 270 dagen ook nog opgelegd krijgt, moet ze waarschijnlijk wel echt de cel in. Lindsay Lohan krijgt de 30 dagen gevangenisstraf omdat ze niet genoeg vrijwilligerswerk heeft gedaan. Ze moest vrijwilligerswerk doen voor het stelen van een ketting.

Foto via PRPhotos