Naast de vaste cast zijn er in de afgelopen 5 seizoenen regelmatig celebrities opgedoken in Gossip Girl. Soms in een echte rol en soms als zichzelf.

Michelle Trachtenberg

Een terugkerend personage in Gossip Girl is dat van Georgina Sparks. Georgina is een oude vriendin van Serena en komt elk seizoen terug, keer op keer veroorzaakt ze de nodige problemen. Georgina Sparks wordt gespeeld door Michelle Trachtenberg. Michelle is een Amerikaanse actrice en speelden eerder al in Buffy the Vampire Slayer.

Hilary Duff en Tyra Banks

Zowel Hilary Duff als Tyra Banks spelen in seizoen 3 een gastrol. Hilary speelt de rol van filmster Olivia Burke die een relatie krijgt met Dan. Uiteindelijk verlaat haar personage na 6 aflevering de serie om een film op te nemen. Tyra Banks speelt in Gossip Girl een bekende actrice, Ursula Nyquist. Serena werkt in seizoen 3 voor een PR bureau en krijgt Ursula onder haar hoede.

Clémence Poésy

De Franse Clémence Poésy zullen de meeste van ons kennen als Fleur Delacour uit de Harry Potter films, in seizoen 4 is ze te zien in Gossip Girl. Clémence speelt Eva, de reddende engel van Chuck. Wanneer zij met Chuck mee naar New York gaat verpest Blair hun relatie en keert ze terug naar Europa.

Katie Cassidy

Katie Cassidy zingt, is model en actrice. Daarnaast is ze de ex-vriendin van zanger Jesse McCartney. In seizoen 4 is Katie te zien als Juliet Sharp. Haar personage krijgt een relatie met Nate en is bezig met een wraakplan tegen Serena. Hierbij krijgt ze hulp van Jenny en Vanessa.

Elizabeth Hurley

Ook in seizoen 5 duikt er een bekend gezicht op, namelijk dat van Elizabeth Hurley. Ze speelt de rol van cougar Diana Payne en heeft haar zinnen gezet op Nate. Nate leert Diana kennen in Hollywood, maar duikt daarna ze ook in New York op. Ze neemt Nate in dienst en haar doel is achter de geheimen van de Upper East Siders te komen.

Lady Gaga

Naast bijrollen verschijnen er ook regelmatig celebrities in Gossip Girl als zichzelf. Een opvallende verschijning was Lady Gaga in seizoen 3 in de aflevering The Last Days of Disco Stick. Ze zingt haar nummer Bad Romance tijdens een privéoptreden wat georganiseerd is door Blair.

Modemensen

In seizoen 4 wordt Blair op haar verjaardagsfeest verrast door 3 sterren, Rachel Zoe, zangeres Robyn en Elle’s creatieve directeur Joe Zee. Rachel maakt haar opwachting in een donkerblauwe Pucci jurk maar verlaat het feest, door een ongelukkig voorval, ondergedompeld in chocolade.

Als laatst zien we kledingontwerpsters Diane von Fürstenberg en Charlotte Ronson zowel in seizoen 1 als seizoen 4 voorbij komen, ze spelen zichzelf.

Foto’s via IMDB