Britt Dekker heeft woensdagavond alsnog haar foto’s voor de Playboy onthuld. Toen de foto’s vorige week uitlekten was het nog onzeker of de onthulling bij De Wereld Draait Door wel door zou gaan.

Woensdagavond onthulde Britt dan toch de foto’s voor het kerstnummer van Playboy. In het televisieprogramma De Wereld Draait Door waren de cover en enkele foto’s van mannenblad te zien. Britt vertelde over de foto’s dat ze vooral de locatie erg mooi vond. Ze was minder tevreden met de bewerking van de foto’s, ze had gehoopt dat haar borsten wat groter werden gemaakt met Photoshop.

Op de coverfoto is Britt te zien met een zwarte bontjas en een zonnebril. De Playboy met de blondine ligt deze week al in de winkel. Het is nog wel wat vroeg voor kerst, maar Britt heeft het druk met andere dingen. Volgende week vertrekt ze namelijk naar het buitenland, voor het vervolg op Echte Meisjes in de Jungle.