Er zijn schokkende foto’s opgedoken van een vrouw die naakt poseert in een dood paard. Pas op voordat je verder leest, want deze foto’s zijn schokkend.

Op de foto’s zie je een 21-jarige Amerikaanse samen met haar vriend. Ze poseren eerst allebei met het hart van het dode paard, maar daarna krijgen de foto’s een heel ander tintje. De vrouw kruipt namelijk in het dode lichaam van het paard. Ze is besmeurd met bloed en ligt gewoon tussen de organen van het dier.

Het tweetal is al door de politie ondervraagd, maar die kan ze niet vervolgen omdat ze niets crimineels hebben gedaan. Het paard was gedood met een kogel door zijn schedel, omdat het oud en ziek was. Het paard was al 32 en het stel wilde eigenlijk het vlees van het paard opeten. De vrouw heeft nu vast veel spijt van de foto’s, want ze krijgt dagelijks doodsbedreigingen vanwege de lugubere actie.

SCHOKKEND: Nullos, mannen die hun penis afsnijden