Britney Spears heeft weer een nieuwe clip uitgebracht. Dit keer komt Britney Spears met een videoclip voor Criminal.

De videoclip Criminal begint op een feest, waar Britney niet goed wordt behandeld door haar zogenaamde vriend. Haar vriend wordt in elkaar geslagen door een andere man en uiteindelijk gaat ze met hem mee naar zijn huis. Samen duiken ze al snel het bed in en Britney wordt vanaf nu een bad girl.

Nu Britney een bad girl is, neemt ze deel aan de man zijn criminele activiteiten. Al snel wordt het stel gepakt door de politie en terwijl zij zoenen worden ze beschoten. Ben je benieuwd hoe dit afloopt? Bekijk hieronder de nieuwe videoclip van Britney Spears met het nummer Criminal.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=s6b33PTbGxk&ob=av2e[/pro-player]
Britney heeft zeker geen schaamte in de video met al haar seksscènes. Wat vind jij van de nieuwe videoclip Criminal van Britney Spears?

[bawlu_buttons]