Welke Gossip Girl actrice heeft geen tijd voor haar fans en hoe zijn Chuck Bass en Jenny Humphrey in het echt? April was op de filmset van Gossip Girl in New York en wat zij daar meemaakte lees je hier.

[wpcol_1half id=”” class=”” style=””]April is al jarenlang een Gossip Girl fan. Daarom wist ze bijvoorbeeld ook dat de Gossip Girl cast vaker met fans op de foto gaat. Toen ze in New York was besloot ze naar de set te gaan. Dit was een kans die ze niet liet liggen tijdens haar vakantie in Amerika.

“Ze waren aan het filmen bij ‘The Gates’ in Midtown, Manhattan. Een super mooie en chique nachtclub.”

De vraag is natuurlijk hoe zij op de set kwam. April vertelt mij dat er een website bestaat die alle filmlocaties in New York en Los Angeles vrijgeeft. Bij de set waar zij aanwezig was, kon ze alleen de trailers van de acteurs zien. De set was privé, omdat het binnen een nachtclub werd gefilmd.

“Ik was op 1 september in de ochtend en avond gegaan. In de ochtend was ik de enige fan op de set. Dat was een voordeel, omdat de mensen die op de set aan het werken waren naar mij toekwamen om even te praten over Nederland. Ook de acteurs hebben dan meestal wel even tijd voor je, omdat het nog niet druk is. In de avond waren er zeker zo’n 100 fans en hadden ze voor bijna niemand tijd, omdat er gewoon teveel mensen waren, ’’ vertelt April.

Verder vertelt ze dat er bijna niets van beveiliging was. Er waren alleen mensen op de set aan het werk en dat zij heel aardig waren. Zo heeft ze Ed Westwick (Chuck Bass), Leighton Meester (Blair Waldorf), Taylor Momsen (Jenny Humphrey), Penn Badgley (Dan Humphrey), Blake Lively (Serena van der Woodsen) en Hilary Duff (Olivia Burke) gespot.
[/wpcol_1half] [wpcol_1half_end id=”” class=”” style=””]

 “Leighton Meester had helaas genoeg geen tijd en negeerde mij, ook al was ik de enige fan op de set.’’

Niet alleen heeft April enkele castleden gespot, maar ze is ook met Ed Westwick en Taylor Momsen op de foto was geweest.“Ze waren allebei erg lief en aardig! Met hun kon ik pas op de foto, nadat zij hun scene hadden opgenomen. Leighton Meester had helaas genoeg geen tijd en negeerde mij, ook al was ik de enige fan op de set, echt waar haha! De rest van de acteurs waren ’s avonds aan het filmen, dus heb ik niet met hun kunnen praten.’’

 “In de ochtend was ik de enige fan op de set.’’

Omdat ik benieuwd was naar de acteurs, vroeg ik April of er een duidelijk verschil was tussen hun personages en hoe zij in het echt waren. “Ed Westwick en Taylor Momsen zijn beide erg lief en namen allebei de tijd voor me. Ed Westwick is een van mijn favoriete acteurs, dus ik ben erg blij dat hij zo lief was. Taylor lijkt totaal niet op Jenny Humphrey, daar ben ik blij om. Ze was een lief en erg spontaan meisje.’’

Het lijkt mij super leuk om een keer naar een set te gaan van een bekende serie. Net zoals April, is Ed Westwick één van mijn favoriete acteurs in Gossip Girl. Ik was daarom ook erg jaloers toen ik haar foto met dé Chuck Bass zag! Ook staat ze met Taylor Momsen op de foto, super vet!
[/wpcol_1half_end]