Een 20-jarige Justin Bieber fan is 3 maanden geleden bevallen van een zoon. Volgens de fan is Justin Bieber de vader van het jongetje.

Mariah Yeater beweert dat Justin Bieber haar zwanger heeft gemaakt na 1 van zijn concerten in Los Angeles. Mariah is 3 maanden geleden bevallen van een zoontje en volgens haar is Justin Bieber de vader. De fan heeft een rechtszaak aangespannen tegen de 17-jarige zanger omdat ze wil dat hij een vaderschap test doet en haar financieel steunt om de opvoeding van de baby te betalen.

Naast dat Mariah Yeater Justin aanklaagt vertelt ze ook de nodige details over hun avontuurtje samen. Justin was destijds 16 jaar en wilden volgens Mariah geen condoom gebruiken omdat het zijn eerste keer was en hij alles goed wilde voelen. Ook duurde de seks niet lang.

Verkrachting

Volgend de woordvoerder van Justin Bieber klopt er niets van het verhaal en is Justin geen vader geworden. Daarnaast was Justin, mocht Mariah de waarheid spreken, 16 jaar toen hij seks had met haar. Zij was toen al 19 jaar en volgens de wet in Californië betekent dit dat zij zich schuldig heeft gemaakt aan verkrachting van een minderjarige. Justin Bieber heeft zelf nog niet veel gezegd over de beschuldigingen, wel zei hij op Twitter ‘’all the rumors…the gossip….Im gonna focus on the positives….the Music.’’.

Ik denk dat Mariah alleen maar uit is op media aandacht en geld probeert te verdienen met dit verzonnen verhaal. Of ze nou wel of niet de waarheid spreekt, dit verhaal wordt ongetwijfeld vervolgd. Wat denk jij, is Justin Bieber vader geworden of niet?

Foto Justin Bieber via PRPhotos