Kim Kardashian gaat scheiden van basketbalspeler Kris Humphries. Ze heeft na 72 dagen huwelijk de scheiding aangevraagd.

De roddel ging al een tijdje rond, maar deze keer is het definitief, Kim Kardashian en Kris Humphries gaan scheiden. Het huwelijk heeft maarliefst 72 dagen stand gehouden. Kim heeft topadvocate Laura Wasser ingehuurd om de scheiding zo snel mogelijk af te handelen. Laura Wasser is gespecialiseerd in echtscheidingen en stond eerder al Angelina Jolie en Ryan Reynolds bij.

Kim en Kris trouwden afgelopen augustus, hun bruiloft heeft ongeveer 7 miljoen dollar gekost, beetje zonde van dat geld als je het mij vraagt. De 2 gaan uit elkaar vanwege onoplosbare meningsverschillen. Er zijn boze tongen die beweren dat het huwelijk tussen Kim en Kris een publiciteitstunt is. Ik vind het nogal ver gaan om enkel en alleen voor aandacht te trouwen, maar met die celebrities weet je het maar nooit. Wat denk jij, was het huwelijk tussen Kim Kardashian en Kris Humphries een publiciteitsstunt of niet?