Jessica Simpson is zwanger. Samen met haar verloofde Eric Johnson verwacht ze een kindje.

Eigenlijk wisten we het natuurlijk al lang, maar nu maakt ze eindelijk het nieuws zelf ook officieel bekend. Jessica Simpson is zwanger. Op haar website plaatste ze ‘’ It’s True! I am going to be a mummy!’’ met daarbij een aantal foto’s van haar in een Halloween kostuum. Op de foto’s benadrukt Jessica haar groeiende buik door haar handen er omheen te leggen.

Eerder schreef ik al dat Jessica haar bruiloft had uitgesteld zonder duidelijke reden. Ik denk dat ze haar bruiloft heeft uitgesteld vanwege haar zwangerschap omdat ze liever niet met een dikke buik wil trouwen. Het is nog niet bekend wanneer Jessica Simpson en voormalig American football-speler Eric Johnson hun kindje verwachten.

Foto’s via Jessica.Beautymint