In december komt er een nieuw album van de overleden zangeres Amy Winehouse uit. Op de cd staan 12 nummers, een aantal daarvan zijn nog nooit eerder verschenen.

Begin december komt het nieuwe album van Amy Winehouse uit, deze zal Lioness: Hidden Treasures heten. Hierop staan een aantal nummers die nog nooit eerder zijn verschenen, daarnaast staan er een aantal andere versies van Amy’s hits op. Het laatste nummer wat Amy voor haar dood opnam met Tony Bennet, Body and Soul, is ook op het album terug te vinden.

Amy’s familie ziet het album als een eerbetoon aan haar en vindt vooral het nummer A Song For You erg mooi. Dit nummer heeft Amy in 2009 opgenomen toen ze probeerde over haar drugsverslaving heen te komen. Per verkocht album gaat 1 pond naar de Amy Winehouse Foundation.

Update:
Het album Lioness: Hidden Treasures van Amy Winehouse komt op 2 december uit.

Foto via PRPhotos