Het ziet er naar uit dat de relatie tussen Blake Lively en Ryan Reynolds steeds serieuzer wordt. Blake heeft haar nieuwe vlam namelijk al voorgesteld aan haar familie.

Blake Lively heeft Ryan Reynolds voorgesteld aan haar familie. Eerder vierden de 2 al samen Ryans 35e verjaardag. Blake en Ryan hebben samen tijd doorgebracht in Boston waar Ryan op dit moment een nieuwe film aan het opnemen is. Volgens verschillende bronnen bracht Blake de hele dag door in zijn trailer. Daarnaast stond er een familie uitje op de planning met Blake’s oudere zus Robyn.

De mogelijke liefde tussen Blake en Ryan is in de media al even een veelbesproken onderwerp. Ik vroeg mij ook af hoe serieus deze was aangezien Ryan eerder nog met Sandra Bullock zou trouwen en Blake tot voor kort een setje vormde met Leonardo DiCaprio. Omdat Blake Ryan aan haar familie heeft voorgesteld denk ik dat de liefde tussen de twee toch best serieus is, al wordt dit onderwerp ongetwijfeld vervolgd.

Foto’s via PRPhotos