Geen zin om je met Halloween uit te leven met verkleedkleren of pompoenen? Je kunt ook gewoon thuis blijven, doe dit dan wel in stijl met een Halloween film. Ik heb er hier 3 voor je op een rijtje.

Als je besluit thuis te blijven met Halloween is het leuk om een aantal Halloween films te kijken. Vind je de films toch een beetje eng? Dan kruip je toch lekker tegen je vriendje aan. Geen vriend, vraag dan of je vriendinnen langskomen voor een Halloween filmavondje!

Halloween

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=ljchb1tsLfs[/pro-player]
Een film die absoluut niet in dit rijtje mag ontbreken is, hoe toepasselijk, Halloween. Halloween komt uit 1978 en was de eerste film waarin het draait om een seriemoordenaar die op gruwelijke wijze zijn slachtoffers stalkt en daarna vermoord. Inmiddels zijn er al heel veel vervolgdelen en remakes gemaakt van Halloween.

De originele Halloween film gaat over een jongen die op 10-jarige leeftijd zijn vader, zus en de vriend van zijn zus vermoord. Hij wordt opgesloten in een inrichting, maar ontsnapt na 15 jaar en gaat terug naar zijn geboortedorp om daar nieuwe slachtoffers te maken.

Trick ‘r Treat

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=wUqsXvBAqRY[/pro-player]
Tijdens Halloween gebeuren er vreemde dingen in een Amerikaans dorpje. Een chagrijnige oude man die erg gesteld is op zijn rust krijgt last van een bezoeker die niet van plan is snel weg te gaan en groep jongeren ontdekt de gruwelijke waarheid over hun eigen dorp. Daarnaast wordt een jonge vrouw lastig gevallen door een stalker in een wel heel eng pak en probeert een seriemoordenaar kinderen te doden door vergiftigd snoep te maken. Kortom, alle ingrediënten voor een spannende Halloween film.

Twilight

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=S2T7d8j6I5I[/pro-player]
Als laatst nog een film met een Halloween tintje die ook geschikt is voor degene die niet houden van teveel spanning. In Twilight draait het om weerwolven, vampiers en de liefde tussen Bella en Edward. De Twilight films zijn perfect om op Halloween samen met je vriendinnen te kijken.