Eerder kon je lezen over de naaktfoto’s van Rihanna bij de opname van haar nieuwe clip. Maar nu is de videoclip van We Found Love is eindelijk uitgekomen en de vraag is of we ook een naakte Rihanna terug zien in de video.

We Found Love is volgens Rihanna een van haar diepste videoclips die ze heeft geschoten. Het gaat over hoe liefde als een drug kan werken, het voelt goed, maar de gevaren zijn er ook. In de hele clip is ze samen met een jongen, waarmee ze van alles doet. De drugs en de liefde tussen Rihanna en haar vriend zijn duidelijk te zien in de videoclip. Toch verlaat ze hem uiteindelijk, omdat ze volgens mij dan pas inziet wat voor een negatief effect het allemaal op haar heeft.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=tg00YEETFzg&[/pro-player]

Ik vind de clip totaal bij het nummer passen en het laat duidelijk laat zien waar het nummer over gaat. En de naaktscene? Die kwam maar 1 seconde voor, dus al die ophef was er eigenlijk voor niets. Wat vind jij van de videoclip We Found Love van Rihanna?

[bawlu_buttons]