Lindsay Lohan gaat naakt voor de Playboy! Dit doet ze niet voor niets, want volgens de Amerikaanse media krijgt ze hier bijna 1 miljoen dollar voor.

Lindsay Lohan gaat naakt voor een fotoshoot in de Playboy. Volgens verhalen krijgt Lindsay bijna 1 miljoen dollar voor haar naaktfoto’s. Ik vind het nogal een groot bedrag, maar Lindsay schijnt hier maandenlang over te hebben onderhandeld. De foto´s zouden inmiddels al gemaakt zijn alleen is het nog niet duidelijk wanneer ze in het blad verschijnen.

Als je het mij vraagt is dit gewoon een slimme zet van Lindsay om de aandacht af te leiden van het eerdere nieuws dat ze de gevangenis in moet. Daarnaast heeft ze een borgsom moeten betalen van 100.000 dollar en probeert ze denk ik nu met het geld van de Playboy haar bankrekening aan te vullen. Of ze het nou voor het geld, de aandacht of allebei doet, ik ben in ieder geval wel erg benieuwd naar de naaktfoto’s.