Rihanna is op dit moment bezig met een tour door Europa. Dit doet ze geheel in stijl met een bezoekje aan een seksshop en het roken van joints.

In Parijs maakte Rihanna vorige week een pitstop bij een seksshop. Hier kocht ze binnen 5 minuten voor ruim 1.100 euro aan spullen. Volgens een getuige koos de zangeres voor handboeien, ondergoed en andere gevaarlijke speeltjes.

Ondanks dat Rihanna pas volgende maand in Nederland is voor haar concert in het Gelredome bracht ze gisteren al een bezoekje aan onze hoofdstad. In Amsterdam bezocht Rihanna een coffeeshop. Via Twitter liet ze al haar fans weten dat ze in De Bulldog aan het Leidseplein was. Volgens omstanders kwam Rihanna na 3 uur behoorlijk wazig De Bulldog uit.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=Ulg63G553jA[/pro-player]