Ryan Reynolds is gisteren 35 jaar geworden. Volgens de geruchten heeft hij zijn verjaardag gevierd met Blake Lively.

Het liefdesleven van Blake Lively is een veelbesproken onderwerp. De Gossip Girl actrice wordt bijna elke week wel aan een andere celeb gekoppeld. Deze keer is het de beurt aan Ryan Reynolds, die volgens eerdere roddels nog zou gaan trouwen met Sandra Bullock. Ryan heeft als we de geruchten moeten geloven samen met Blake zijn verjaardag gevierd.

De 2 acteurs leerden elkaar kennen bij de opnames van Green Lantern en zouden het van begin af aan goed kunnen vinden, maar nu lijkt het erop dat ze toch meer voor elkaar voelen dan alleen vriendschap. Volgens een bron was dit niet zomaar een verjaardagsbezoek, maar zijn Ryan en Blake dolverliefd en absoluut een koppel.

Foto´s via Facebook en PRPhoto´s