Jennifer Lopez is afgelopen weekend tijden een concert in tranen uitgebarsten. Na het zingen van een liefdesliedje verliet de zangeres huilend het podium.

Tijdens het zingen van haar hit If you had my love hield Jennifer Lopez het niet droog. De 42-jarige zangeres vertelde dat dit nummer haar eerste liedje was wat ze zong over liefde en dat er sindsdien veel veranderd is.  Nadat Jennifer zich hardop afvroeg wat liefde is barste ze in huilen uit en verliet het podium.

Jennifer is niet de enige die haar tranen de vrije loop laat op het podium, ex-man Marc Anthony kan er ook wat van. Vorige maand liet ook hij tranen vloeien tijdens een concert, volgens hem waren dit tranen van geluk en bedankten hij zijn fans voor hun support. Als je het mij vraagt zijn Marc en Jennifer nog lang niet over elkaar heen of proberen ze doormiddel van hun krokodillentranen medelijden op te wekken bij hun fans.