Als je dit jaar Halloween gaat vieren en nog geen inspiratie hebt voor je Halloween outfit, dan kun je nog altijd als een celebrity verkleed gaan. Sommige celebrities hebben soms zulke rare of juist leuke creaties aan, dat deze outfits als celebrity Halloween kostuums gebruikt kunnen worden.

Lady Gaga


Van bijna elke outfit die Lady Gaga aan heeft gehad, kun je makkelijk een Halloween kostuum van maken. Op de bovenstaande foto heeft Gaga een opvallende groene pruik op, met een blauwe blazer en een print legging. Dit kan je zelf natuurlijk in de stijl die jij leuk vindt combineren.

Katy Perry


De creatie die Katy Perry aanheeft is geïnspireerd op Aziatische invloeden. In het laatste jaar heeft Katy Perry allemaal verschillende kleuren pruiken gehad en dat kan je ook terug laten komen in je Halloween kostuum.

Amy Winehouse


Voor een Amy Winehouse look heb je een lange zwarte pruik nodig. Hiervoor moet je wel de bekende toef maken en een leuke haarband op. Amy droeg heel vaak jurkjes, kies daarom voor een strak jurkje. Ook is goed om een paar tatoeages op je arm te tekenen en eyeliner te gebruiken. Wil je echt kenmerkend Amy Winhouse zijn? Vergeet dan niet een lege wijnfles, die je als accessoire kunt gebruiken.

Rihanna


Als je een sexy kostuum wilt, dan moet je zeker voor de Rihanna look gaan. Rihanna heeft nu wel geen vuurrood haar meer, maar ze viel er wel zeker mee op. In deze outfit heeft ze een hoge taille short aan met een gestreepte shirt erboven. Gouden accessoires,rode lippenstift en zwarte punthakken kunnen niet ontbreken bij deze outfit.

Als ik Halloween zou vieren, zou ik zelf als Rihanna gaan. Het lijkt mij wel leuk om een rode pruik te dragen! Weet jij al wat voor Halloween kostuum je gaat aandoen?