David Guetta is uitgeroepen tot de beste DJ ter wereld 2011. Hiermee stootte hij onze Nederlandse Armin van Buuren, die al 4 jaar op de eerste plek stond, van zijn troon.

Elk jaar stelt muziekblad DJ Mag een lijst met de 100 populairste DJ’s ter wereld samen, dit jaar staat de Franse David Guetta op nummer 1. Voor het eerst werd de lijst bekend gemaakt in Nederland, dit gebeurde gisteren tijdens het Amsterdam Dance Event.

Dat onze Nederlandse DJ’s het internationaal goed doen wisten wij natuurlijk allang, maar ook deze lijst bewijst dat. In de top 20 staan 8 Nederlandse DJ’s. Armin van Buuren, Tiësto, Afrojack en Dash Berlin hebben de top 10 gehaald, terwijl Fedde Le Grand, Sander van Doorn, Ferry Corsten en Laidback Luke op de plaatsen 14, 16, 18 en 20 staan.

De top 10 beste DJ’s ter wereld 2011:

  1. David Guetta
  2. Armin van Buuren
  3. Tiësto
  4. DeadMau5
  5. Above & Beyond
  6. Avicii
  7. Afrojack
  8. Dash Berlin
  9. Markus Schulz
  10. Swedish House Mafia