Afrojack lijkt het goed voor elkaar te hebben. Gisteravond werd bekend dat hij de 7e DJ van de wereld is, maar er gaan ook geruchten over een nieuwe liefde. Zijn Afrojack en Paris Hilton een stelletje?

Paris Hilton bezocht niet alleen het optreden van Afrojack, ze gingen eerder ook al heel close samen op de foto. Paris was gisteren in de Amsterdamse club Air. Of Afrojack echt een relatie met haar heeft, wil hij niet bevestigen.

De ex van Nick, de echte naam van Afrojack is in ieder geval niet blij met de geruchten. Amanda vertelt aan verschillende kranten dat Nick alles doet voor zijn carrière en dat het best een publiciteitsstunt zou kunnen zijn. Ook vindt ze dat hij wel wat meer interesse mag tonen in haar, omdat ze zwanger is van zijn dochter.

Ik zou het wel grappig vinden als Paris Hilton en Afrojack een stelletje zijn. Volgens mij is Amanda gewoon een beetje jaloers, dat haar ex nu met zo’n bekende ster wordt gespot.

Foto via PRPhotos