Het kleine Chinese meisje Yue Yue is overleden. Yue Yue werd vorige week aangereden door 2 vrachtwagens, waarna voorbijgangers haar voor dood op straat lieten liggen.

Yue Yue overleed vrijdagochtend aan de grote hoeveelheid hersenschade die ze opliep bij de aanrijdingen. Mensen over de hele wereld doneerden geld aan de ouders van het meisje, zodat ze de ziekenhuiskosten konden betalen. Artsen probeerden al meer dan een week om het meisje te redden, maar uiteindelijk heeft dit niet geholpen.

Het Chinese meisje werd deze week wereldberoemd. In een filmpje was te zien hoe ze 2 keer aangereden werd. Na de aanrijding liepen er 18 mensen langs haar, zonder haar te helpen. Uiteindelijk riep iemand om hulp en kon de moeder van Yue Yue haar naar het ziekenhuis brengen. Daar is ze nu alsnog aan haar verwondingen overleden.

Foto via China Foto Press