Vanavond kunnen we ruim 2 uur gaan genieten van Sex and the City. De Sex and the City film komt namelijk op tv.

Alles lijkt goed te gaan bij de 4 vriendinnen uit New York. Carrie gaat eindelijk trouwen met haar grote liefde Big, Miranda vormt nog steeds een gelukkige familie met Steve en zoontje Brady, Samantha is samen met de sexy Smith en Charlotte is nog steeds een dolgelukkige moeder. Maar wat als Big begint te twijfelen over het huwelijk met Carrie, Steve vreemdgaat, Samantha wel heel erg wordt afgeleid daar haar buurman en Charlotte het moederschap toch zwaarder vindt?
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=x71HBCWXy0g[/pro-player]
Wat helemaal leuk is, is dat het deze week Cupcake Week op Meidenblog is en de cupcake bij veel van ons misschien wel bekend zijn geworden door Sex and the City. Wil je helemaal in stijl de film kijken sla dan een doos vol met Sex and the City cupcakes in!

De Sex and the City film is vanavond, donderdag 20 oktober, om 20.30 uur te zijn bij Net 5.