Lindsay Lohan heeft gisteren even in de gevangenis gezeten. Ze kwam vrij nadat ze een borgsom van 100.000 dollar betaalde.

Lindsay moest achter de tralies omdat ze niet genoeg vrijwilligerswerk had gedaan. Ze had vrijwilligerswerk moeten doen voor het stelen van een gouden ketting,  maar kwam meerdere keren niet opdagen. De rechter in Los Angeles besloot daarom gisteren om Lohan naar de gevangenis te sturen.

Borgsom

Lindsay verliet de rechtbank daarom met haar handen op de rug geboeid. Omdat de gevangenissen in Californië veel te vol zitten, mogen de meeste mensen na het betalen van een borgsom weer weg. De borgsom die Lindsay Lohan moest betalen was 100.000 dollar, dit is ongeveer 73.000 euro.

Het gevangenisavontuur van Lohan is misschien nog niet voorbij, want op 2 november moet ze opnieuw voor de rechter verschijnen. In de tussentijd is ze van plan om veel vrijwilligerswerk te doen, in een mortuarium. Ze hoopt dat ze daarna niet opnieuw de gevangenis in moet.

Foto via PRPhotos