Britney Spears, ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Nog steeds zit ik hier met gemixte gevoelens te bedenken wat ik nou werkelijk van het concert van Britney Spears gisteravond in Ahoy Rotterdam vond.

Toen ik hoorde dat Britney Spears in Rotterdam zou komen optreden had ik twee opties: Gaan en naar een playbackshow kijken of thuis blijven en de dag daarna YouTube video’s van het concert kijken. Ik heb mijn keuze gemaakt toen ik hoorde dat Joe Jonas van de Jonas Brothers het voorprogramma was. Dat ik dan Britney Spears zou zien, was dan mooi meegenomen.

Voorprogramma

Ik kwam dus eigenlijk alleen voor het voorprogramma. Niet alleen Joe Jonas, maar ook Destinee & Paris waren het voorprogramma van Britney Spears. Joe Jonas en Destinee & Paris hadden beide een kleine 20 minuten opgetreden en het publiek werd klaargestoomd voor Britney Spears.

Britney Spears

Ik had eigenlijk zit plaatsen, maar uiteindelijk stond ik overal en nergens. Bij het aftellen van Britney stond ik bijvoorbeeld achter het podium, naar het publiek te kijken. Dat was wel vet om te zien! Britney begon met het nummer Hold It Against Me en eindigde met Till The World Ends. Natuurlijk werd het een playbackshow, maar dat was ook wel te verwachten. Haar dansmoves waren ook niet zo strak meer, maar goed, ze had er duidelijk veel plezier in en ze deed haar best.Het was leuk om te zien dat er een heel verschillend publiek naar het concert gingen. Maar het leukste publiek dat er aanwezig was, vond ik de homo’s, die waren echt zo gezellig! De sfeer van het concert was zeker weten goed.

Hier nog een video van het begin van de show.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.www.meidenblog.nl/wp-content/uploads/2011/10/britney-concert.mp4[/pro-player]
Mijn gemixte gevoelens zijn nu duidelijk, ik ben blij dat ik naar het concert ben geweest. Voor mijn gevoel blijft Britney Spears toch wel de popprinses, maar wel een prinses die geen koningin meer wordt.